22. Cobzaru Mihai

Sâmbtătă, 20 mai 2017, a trecut la Domnul Cobzaru Mihai din Săbăoani, str. Scânteii nr. 27 Avea  aproape 88 de ani. Liturghia de înmormântare a avut loc marți, 23 mai 2017 la capela „Toți sfinții” şi a fost oficiată de părintele Țurcanu Petru. Liturghia de 40 de zile se va celebra vineri, 30 iunie la ora 07.00. Bunul Dumnezeu să îi dăruiască bucuria mântuirii!
Odihna cea veşnică dă-i-o lui Doamne! Şi lumina fără de sfărşit să îi strălucească. Să se odihnească în pace

Din cuvântul de mulțumire al părintelui Petru Țurcanu:

„Iubiți concelebranți, iubiți credincioși, dragă tată,

Eu sper că tu ne privești de acolo de sus și ne vezi adunați în jurul tău cu rugi și lacrimi și mai ales participând la Sfânta Liturghie,

De la vârsta fragedă de nouă ani m-ai luat sub aripa ta, primind o educație aleasă. Niciodată n-am considerat că am un tată vitreg, ci numai adoptiv. Nu ai făcut diferență între mine și ceilalți frați, ba am simțit că ai avut o predilecție pentru mine, fiind un adevărat prieten în toate.

Îți cer iertare pentru greșelile mele din comportament sau cuvinte.

Ai pus mult suflet în tot ce făceai. Ai lăsat multe lucruri bune pentru acest sat și pentru această biserică. Ai fost un exemplu pentru mulți oameni, venind zilnic la biserică, animând sfântul Rozariu, Calea Sfintei Cruci și participând cu smerenie la Sfânta Liturghie. Pentru toate acestea și pentru cele scrise în cartea vieții, Dumnezeu să-ți dea răsplata veșnică.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!