Anunturi 31 decembrie 2017

1. Vă reamintim că adorația și liturghia din această seară se suspendă. Înainte de miezul nopţii, biserica va fi deschisă pentru cei care doresc să încheie Vechiul an şi să întâmpine Noul an în rugăciune.

2. Luni, 01 ianuarie 2018, este sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria Născătoare de Dumnezeu, Anul Nou şi Ziua Mondială a Păcii. Se suspendă liturghia de la ora 7:00 dimineaţa. Aşadar, programul liturghiilor va fi: 9:00 copiii şi tinerii; 10:30; adoraţie la 16:00; 17:00.

3. Marți, 02 ianuarie 2018 începem binecuvântarea caselor. Este un moment solemn, de sărbătoare pentru întreaga familie. Deoarece vrem să fim mai aproape de familiile din parohie şi să le cunoaştem, acest eveniment solemn va fi împlinit doar de preoţii din parohie, după următorul program:

Marți, 2 ianuarie: sectoarele 4, 5 și 6;

Miercuri, 3 ianuarie: continuarea sectoarelor 4, 5 și 6;

Joi, 4 ianuarie: sectoarele 1, 2 și 3;

Vineri, 5 ianuarie: continuarea sectoarelor 1, 2 și 3.

Ultima casă binecuvântată va fi Casa parohială.

Binecuvântarea va începe la ora 09:00 dimineaţa. În această perioadă, seara nu va fi sfânta liturghie.

Simbria este de 150 de lei şi dacă cineva doreşte, poate oferi pentru seminar și pentru încălzirea bisericii.

Cu ocazia sfințirii caselor vă vom oferi o broșură cu cele nouă prima vineri din lună în cinstea Inimii lui Isus. Vă invităm să nu lăsați să se așeze praful pe ea, ci să o deschideți și să vedeți mai ales promisiunile pe care Isus le face tuturor acelora care vor cinsti preasfânta Inimă a lui Isus timp de 9 vineri la rând. Oare nu se merită să facem un sacrificiu măcar o dată pe lună pentru a putea beneficia de aceste promisiuni?

4. Sâmbătă, 6 ianuarie este Epifania Domnului, când Isus s-a manifestat Magilor. Pentru că este sărbătoare de poruncă, Sfintele liturghii vor fi ca în zi de duminică: 7:00; 9:00; 10:30 şi 17:00.

5. Duminica viitoare, 7 ianuarie, Botezul Domnului, este ziua cînd Isus, fiind botezat de Ioan Botezătorul, a sfinţit apele, de aceea după liturghia de la ora 10:30 vom binecuvânta şi noi apa din fântâna din curtea bisericii, iar la ora 12:15, pentru a participa cât mai multă lume, apa din fântâna de la Brătianu (Dl. Hugeanu) precum şi din fântâna de la Martoncă, pe strada Scânteii.Vor fi, deci trei fântâni!

6. Au apărut revistele De la răsărit până la apus, Lumina creștinului, și Duminica în familie.

Data: 
Sunday, December 31, 2017