Anunturi 30 iulie 2017

1. Au apărut revistele Lumina creștinului  și Mesagerul sfântului Anton.

2. Miercuri, 2 august celebrăm Porțiuncula. Se poate obține indulgența plenară îndeplinind condițiile cerute: spovadă, împărtășanie și o rugăciune după intenția Sfântului Părinte papa.

Reamintim faptul că Indulgenţele plenare au ca rod ispăşirea pedepselor temporare pentru păcatele deja iertate prin Taina sfintei Spovezi, şi se pot aplica fie pentru propria persoană, fie pentru sufletele din Purgator.

3. Vineri, 4 august, este vinerea întâi din lună, cu devoţiunea la Preasfânta Inimă a lui Isus. Vom face o jumătate de oră de adoraţie înainte de liturghia de dimineaţă şi jumătate de oră înainte de liturghia de seară. De la ora 9:00 vom îngriji bolnavii la domiciliu.

4. Sâmbătă, 5 august va avea loc întâlnirea Diecezană a Familiilor la Bacău în Parohia "Fericitul Ieremia", în ziua de sâmbătă. Tema întâlnirii va fi: "Amoris laetitia, ABC-darul familiei". Pentru cei care doresc să se înscrie mai sunt locuri disponibile.

5. Vremea din ultima perioadă bogată în ploi și mult soare a făcut ca o bună parte din cimitir să arate ca în sălbăticie. Buruienile au tot crescut însă puțini sunt aceia care au mers să se îngrijească de mormintele celor dragi. Nu este de datoria administratorului să se îngrijească de curățenia și îngrijirea mormintelor. Cred că este un semn de respect față de cei dragi ai noștri de a îngriji acest lăcaș sfânt unde se odihnesc în așteptarea învierii.

De aceea, vă invităm să redăm împreună acestui cimitir acea imagine sacra de care trebuie înveșmântat mereu. Se apropie și ziua comunei, au venit acasă și multe rude și cred că este un moment prielnic de a ne aminti de cei răposați atât în rugăciune cât și prin acest semn de respect.

Data: 
Sunday, July 30, 2017