Anunturi 3 decembrie 2017

1. Am început timpul Adventului, drumul spre ieslea din Betleem. Suntem chemaţi cu toţii în Advent să ne intensificăm rugăciunea şi să fim mai atenţi la cei de lângă noi prin fapte de iubire. În acest sens, în fiecare dimineaţă la ora 06:30 vom celebra frumoasele liturghii de Rorate. Tematica predicilor acestor liturghii de dimineață va fi despre sfânta spovadă. Vrem să reînsuflețim drumul nostru de convertire, drumul apropierii noastre de Dumnezeu, printr-o participare reînnoită la sacramentul sfintei Spovezi.

2. Vineri, 8 decembrieSolemnitatea Neprihănitei Zămisliri a Preasfintei Fecioare Maria. Sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii vor fi la orele: 7:00; 9:00; 10:30 şi seara la 17:00. Totodată este și a doua vineri din lună. În mod normal ar fi trebuit să fie zi de reculegere dar suspendăm această zi pentru a da întâietate acestei mari solemnități a Sfintei Fecioare Maria.

3. Tot în ziua de 8 decembrie - se împlinesc 18 ani de la consacrarea ca episcop a consăteanului nostru, Preasfinţitul Aurel Percă.

4. Duminica viitoare colecta va fi destinată copiilor de care se îngrijeşte Caritas-ul diecezei noastre.

5. În fața bisericii puteți găsi coronițe de advent sfințite aseară în cadrul liturghiei la prețul de 20 de lei. Cu acești bani puteți susține și activitățile tinerilor din parohia noastră. Tot în fața bisericii, câțiva voluntari de la Centrul Misionar Diecezan, pun spre vânzare diferite obiecte religioase prin care doresc să susțină cadourile de Crăciun destinate copiilor din misiune.

6. După cum v-aţi obişnuit în ultimii ani, şi anul acesta tinerii din Acţiunea Catolică doresc să vă îmbucure inima prin colinde, chiar la casele dvs. În acest sens, toţi aceia care doresc să fie colindaţi de către tinerii Acţiunii Catolice, sunt rugaţi să se anunţe la parohie până la data de 10 decembrie. Fondul obţinut va fi folosit pentru pregătirea pachetelor pe care tinerii le duc lună de lună la bolnavi şi pentru alte proiecte ale Acţiunii Catolice.

7. A sosit revista Mesagerul Sfântului Anton și Duminica în familie.

8. Mai facem o ultimă strigare pentru cei care doresc să își facă sau să își reînnoiască abonamentele. Este ultima săptămână în care puteți face comandă. Vă invităm să vă apropiați cu încredere de publicațiile catolice care sunt o hrană importantă pentru sufletul oricărui creștin.

9. Adorația din această seară de la orele 16.00 va fi animată de copiii parohiei.

Data: 
Sunday, December 3, 2017