Anunturi 29 aprilie

1. Începând de mâine Sfânta Liturghie de seară va fi la orele 19.00.

2. Marți, 1 mai, este hramul bisericii Sfântul Iosif Muncitorul din Săbăoani. Sfânta Liturghie va fi la orele 11:00.

3. Tot marți începem luna mai, lună închinată Sfintei Fecioare Maria. În acest sens, în fiecare seară de la ora 18.20 vom recita rozariul la sfârșitul căruia vom cânta în mod solemn Litania în cinstea Sfintei Fecioare Maria. Avem nevoie de ajutorul Mamei noastre cerești. Să nu ezitați să alergați la ea în această lună!

4. Vineri, 4 mai, este vinerea întâi din lună, cu devoţiunea la Preasfânta Inimă a lui Isus. Vom face o jumătate de oră de adoraţie înainte de liturghia de dimineaţă şi jumătate de oră înainte de liturghia de seară.

Întrucât ziua de vineri este aglomerată cu pregătirile pentru Ziua Tineretului, la bolnavi pentru spovada și împărtășania de vinerea întâi vom merge în ziua de miercuri, 2 mai, de la ora 9:00 dimineața.

5. Sâmbătă este sâmbăta întâi din lună cu devoţiunea la Inima Neprihănită a Mariei.

6. Vă reamintim faptul că sfințirea mormintelor va avea loc în ziua de sâmbătă, 12 mai 2018 de la ora 9.00. Vă reamintim de curățenia și respectul pe care trebuie să îl dăm cimitirului și celor care se odihnesc acolo.

7. Așa cum știm cu toții, sâmbătă 5 mai este Ziua Tineretului în dieceza de Iași. Sărbătoarea se va desfășura în Săbăoani, ocupându-se în mod special de organizare parohia „sf. Mihail”. În principiu toate sunt pregătite. Vă rugăm, ca aceia care locuiesc pe străzile din jurul bisericii și pe strada progresului, care vine de la europeană, dacă se poate, să facem curățanie, să tundem iarba, și așa cum se obișnuește în multe din localitățile noastre, să împodobim gardurile cu covoare.

Programul va fi următorul

Vineri, 4 mai 2018
19.00 – Sfânta Liturghie cu voluntarii
20.30 – Oră de veghe
Sâmbătă, 5 mai 2018
09.00 – Program de animare
09.30 – Program cultural-religios:
   • Rugăciunea de deschidere
   • Imnul
   • Cateheză: „Veronica Antal, tânără fără teamă”
10.30 – Pregătirea pentru Sfânta Liturghie
11.00 – Sfânta Liturghie
13.30 – Festivalul tinerilor
15.30 – Încheiere

Vă invităm pe toți să participați la această sărbătoare, în mod special pe tineri pentru a ne bucura împreună de această zi deosebită.

Data: 
Sunday, April 29, 2018