Anunturi, 27 mai 2018

1. Joi este sărbătoare de poruncă: Trupul şi Sângele Domnului - Joia verde. Sfintele Liturghii vor fi la orele: 7:00, 10:30 şi 18:oo, precedată la 17:00 de Adoraţie. Este hram la Gherăeşti la ora 11:00.

Procesiunea în cinstea sărbătorii Trupul şi Sângele Domnului o vom face duminica viitoare după Liturghia de la ora 10:30.

Primul altar va fi amenajat la sensul giratoriu,

al II-lea la Gaz,

al III-lea la intersecţia străzilor Scânteii – Orizontului – Rândunelelor,

iar al IV-lea în Biserică.

Credincioşii din aceste zone cred că vor împodobi cât mai frumos aceste altare.

Rugăm fetiţele care au rochiţele de la Prima sfântă împărtăşanie să le îmbrace pentru această procesiune. Aşteptăm să aduceţi petale de flori pentru aceeaşi procesiune. Adoraţia de seară de la ora 17:00 se suspendă.

 2. Vineri, 1 iunie, este vinerea întâi din lună, cu devoţiunea la Preasfânta Inimă a lui Isus. Vom face o jumătate de oră de adoraţie înainte de liturghia de dimineaţă şi jumătate de oră înainte de liturghia de seară. De la ora 9:00 vom îngriji bolnavii la domiciliu. Joi și vineri vor fi câte patru preoți la spovadă atât dimineața de la 6 și jumătate cât și seara de la ora 18.00.

Sâmbătă este sâmbăta întâi din lună cu devoţiunea la Inima Neprihănită a Mariei.

Tot sâmbătă, 2 iunie, la Cleja, va avea loc Sărbătoarea copiilor. Cei care s-au înscris sunt așteptați dimineață la ora 7.30 la sensul giratoriu. Să aibă cu ei o șapcă pentru soare, un bidonaș de apă și un pachețel pentru prânz.

3. Marți la ora 10.00, cei care doresc să facă o consultație oftalmologică gratuită cu posibilitatea de a achiziționa ochelari o pot face la sediul primăriei unde va veni o firmă specializată în acest domeniu.

Data: 
Sunday, May 27, 2018