Anunturi 26 noiembrie 2017

1. Astăzi, în sărbătoarea lui Cristos Regele Universului, suntem invitați să venim pentru a-l adora pe Isus prezent în sacramentul Euharistiei după următorul program:

11:30 – Expunerea Preasfântului Sacrament. Până la ora 13:00 adoraţie personală.

13:00 – 14:00 – Persoanele consacrate

14:00 – 15:00 – Copiii

15:00 – 16:00 – Tinerii

16:00 – 17:00 – Comunitatea

2. Sâmbăta viitoare seara începe un nou An bisericesc şi totodată Timpul sacru al Adventului. Este un drum al întregului popor al lui Dumnezeu spre Crăciun. Un drum pentru a-l întâlni pe Cristos Domnul cu inima, cu viaţa, cu credinţa noastră. De aceea, într-o aşteptare bucuroasă ne vom abţine de la petrecerile zgomotoase.

Deoarece în toată dieceza, în timpul Adventului sunt atât de gustate liturghiile de dimineaţă, RORATE, pentru ca şi copiii şi tinerii să se înveţe şi să poată să participe la aceste liturghii speciale, liturghia de dimineaţă în timpul Adventului va fi la ora 06:30, deci cu jumătate de oră mai devreme. Este şi o jertfă, dar este mai presus de toate dorinţa noastră de a-l aştepta pregătiţi pe Cristos care va veni la sfârşitul lumii, dar vine şi în trup, la Crăciun.

Facem din nou un apel la părinţi: veniţi în Advent împreună cu copiii dvs. la RORATE, liturghia de dimineaţă de la 06:30!

3. Tot începând de duminica viitoare, cu începerea noului an liturgic vom reluia o tradiție mai veche, aceea de a anima adorația euharistică din ziua de duminică implicând toate categoriile de persoane din parohia noastră: copii, tineri, adulți, persoanele consacrate. Astfel că în prima duminică din lună vor anima adorația copiii, în a doua duminică tinerii, în a treia duminică familiile iar în a patra duminică persoanele consacrate.

4. Miercuri începe Novena de pregătire pentru sărbătoarea Neprihănitei Zămisliri, iar Vineri începe Novena în cinstea Fericitului episcop martir Anton Durcovici.

Data: 
Sunday, November 26, 2017