Anunturi 22 octombrie 2017

1. Sâmbătă, 28 octombrie, ca în fiecare an, vom face colecta de produse pentru Seminar. Toate produsele se vor depozita la biserica „Regina Sf. Rozariu”. Feciorii de biserică vor trece pe fiecare stradă pentru cei care nu le pot aduce singuri. Anul trecut am fost printre primii în generozitate.

Orice dar este bine primit: cartofi, porumb, grâu, ulei, etc. Orice produs este de folos la o casă mare. Seminariştii se roagă zilnic pentru binefăcători, iar Dumnezeu îi binecuvântează pe cei care dau din toată inima, indiferent de cantitate.

Vă mulţumim anticipat.

2. Trecerea la ora de iarnă 2017 se face în noaptea dintre sâmbătă 28 octombrie și duminică 29 octombrie 2017, astfel încât ora 4:00 devine ora 3:00. De aceea, începând de duminica viitoare, sfintele liturghii de seară, atât în timpul săptămânii cât şi duminica vor fi la orele 17:00 (5:00).

Atenţie pentru duminica viitoare! Ora 4:00 devine ora 3:00. Dăm ceasul în urmă cu o oră.

3. Reamintim că sâmbătă, 4 noiembrie, va avea loc sfințirea mormintelor. Insistăm din nou pe curățenia făcută din timp. Totodată, tinerii din Acțiunea Catolică, din toate parohiile din Săbăoani, vor pune la vânzare lumânări. Oferta este benevolă deoarece prin această ofertă puteți să susțineți activitatățile caritative pe care ei le întreprind.

4. Insistăm din nou pentru concertul de Crăciun pe care vrem să îl organizăm cu toți tinerii din Săbăoani. Știm că sunt mulți tineri cu voce bună care ar putea înfrumuseța acest cor. De aceea vă invităm și miercuri, 25 octombrie, la ora 19.00, aici în biserică pentru înscrieri și pentru prima repetiție. Vă așteptăm cu drag!

5. Mulțumim tuturor celor care săptămâna aceasta ai daruit trandafiri pentru înfrumusețarea curții dar și celor care s-au trudit să îi planteze. Am plantat 399 de butași. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

 

Data: 
Sunday, October 22, 2017