Anunturi 18 februarie 2018

1. Duminica viitoare colecta este pentru Caritas, pentru centrele care îngrijesc bolnavii şi bătrânii la domiciliu (un centru este şi la noi în Săbăoani).

2. În timpul Postului Mare vrem să întindem o mână oamenilor săraci din ţările de misiuni (Kenya, Coasta de Fildeş şi Ecuador), prin proiectul „Cutia Speranţei”.

Orice copil, tânăr, adult, poate lua acasă o cutiuţă (de la intrarea în biserică) în care să adune în Postul Mare câte un bănuţ pentru copiii din Africa (pentru o masă la grădiniţă, cisterne de apă potabilă, sau jucării).

3. În perioada 14 februarie – 25 martie în lumea întreagă are loc campania 40 de zile pentru viaţă. Acesta este cea mai mare mişcare de apărare a vieţii din lume şi constă în veghe şi rugăciune în stradă pentru a sensibiliza persoanele în ceea ce priveşte drama avortului. Astfel, în fiecare zi, în intervalul de timp 15.00 - 17.00, în Piaţa Roman-Vodă, din Roman, persoane din diferite confesiuni se vor ruga pentru apărarea vieţii. Vă invităm să vă alăturaţi acestei iniţiative!

Data: 
Sunday, February 18, 2018