Anunturi 15 octombrie 2017

1. Au sosit revistele De la răsărit până la apus şi Duminica în familie.

2. Duminica viitoare este a 91-a zi mondială a misiunilor. De aceea, colecta va fi destinată operelor misionare.

3. La îndemnul episcopului nostru, Petru Gherghel, dorim să ne alăturăm și noi inițiativei „Un milion de copii se roagă rozariul”. În ultimul an, copii din 69 de ţări au luat parte la această iniţiativă de rugăciune pentru pace. Avem nevoie de pace în lume, avem nevoie de pace în familie, avem nevoie de pace în sufletele noastre.

Așadar, miercuri, 18 octombrie începând cu ora 9.00 vom recita sfântul rozariu împreună cu toți copiii din Săbăoani aici, în biserică. La această oră copiii de pe toate continentele se vor ruga Rozariul pentru pacea lumii. Să ne alăturăm și noi!

4. Nu mai este mult timp și sărbătoarea Crăciunului va bate la ușă. În acest sens dorim să organizăm un concert de Crăciun cu toți tinerii din Săbăoani. Vrem să formăm încă de pe acum corul care va cânta la Ziua Tineretului de anul acesta. De aceea, tinerii care se vor înscrie pentru acest concert vor fi și cei care vor cânta la Ziua Tineretului. Înscrierea pentru acest concert se va face miercuri, 18 octombrie 2017 la ora 19.00 aici, în Biserică. Va fi și o scurtă audiție pentru împărțirea pe voci. Vă așteptăm cu drag!

5. Duminica viitoare la liturghia de la ora 10:30 vom celebra sfânta liturghie ca mulţumire pentru recolta din acest an.

Data: 
Sunday, October 15, 2017