Anunturi 15 aprilie 2018

1. Au sosit revistele „De la răsărit până la apus” pe lunile mai și iunie.

2. Miercuri de la ora 10.00, cei care doresc să facă o consultație oftalmologică gratuită cu posibilitatea de a achiziționa ochelari o pot face la sediul primăriei unde va veni o firmă specializată în acest domeniu.

3. Ziua pomenirii celor dragi ai noştri, răposaţi în cimitir, este una dintre cele mai sfinte şi mai scumpe nouă. Ne aşteaptă bunicii, părinţii, fraţii, surorile sau copiii care au plecat la Domnul, pentru a ne ruga şi a face pomeni pentru ei. Sfinţirea mormintelor în cinstea eroilor, cu ocazia Înălţării Domnului o vom face anul acesta în ziua de sâmbătă, 12 mai, de la ora 09:00.

Insistăm din nou pe curăţenia de la mormintele celor dragi. Mormintele sunt locuri sacre care trebuiesc impodobite cu demnitate. Vă rugăm insistent: nu lăsați curățenia pentru ultima zi! Gunoaiele să fie aduse la marginea aleilor pentru a fi preluate mai uşor.

4. După cum bine știți, în data de 5 mai, se va organiza la noi, în Săbăoani, Ziua Tineretului la nivel diecezan. Este o zi deosibită pentru întregul sat, o ocazie bună pentru a ne scoate în evidență tradițiile, credința, obiceiurile, disponibilitatea și dragostea față de Dumnezeu și de oameni, care împodobesc această comunitate și cu care ne mândrim cu toții.

Pentru ca această zi să fie cu adevărat o sărbătoare frumoasă, este necesar un efort mare, atât din partea noastră, a preoților cât și din partea dumneavoastră a credincioșilor. Întrucât cheltuielile pentru organizare se ridică la sume foarte mari, dorim să apelăm și la ajutorul dumneavoastră. De aceea, duminica viitoare, la Sfintele Liturghii, vom face o colectă specială în toate parohiile din Săbăoani tocmai pentru organizarea acestui eveniment. Am apelat și la ajutorul primăriei care ne asigură cu o bună parte din cheltuieli, însă mai rămân și alte cheltuieli pentru care avem nevoie de sprijin. Dacă cineva dorește să doneze o sumă mai mare o poate face și la biroul parohial. Vă mulțumim din inimă pentru înțelegere!

Data: 
Sunday, April 15, 2018