Anunturi 14 ianuarie 2018

1. Joi 18 ianuarie, începe Săptămâna de rugăciune pentru unitatea creştinilor, care se încheie pe 25 ianuarie. Suntem invitaţi să oferim rugăciuni, jertfe şi fapte bune pentru refacerea unităţii creştinilor.

2. Începând de mâine se reiau repetițiile la corul mare pentru Postul Mare și Paști. Luni altistele, marți sopranele, miercurii tenorii și joi bașii. Mai avem nevoie de noi membrii în special de tenori și bași. Așadar, vă rugăm să aveți curajul de a vă apropia de cor. Sunt mulți dintre dumneavoastră care au voce și ar putea oricând urca la cor. Valorificați-vă acest talant și sigur nu vă va părea rău.

3. Tinerii care doresc să se căsătorească anul acesta îi invităm să se înscrie din timp la parohie. Reamintim că celebrările acestor frumoase evenimente vor avea loc, indiferent de zi, la orele 16.00 (în afara liturghiei) sau în cadrul liturghiei la orele 18.00 respectiv 19.00 pentru programul de vară.

4. Centrul Diecezan Caritas anunță că începând de mâine 15.01.2018, articolele de vestimentație de la magazinul social amplasat în curtea bisericii vor fi la prețul de 2 lei pentru adulți, iar cele de copii 1 leu. Programul este de luni până vineri între orele 8-12.

Data: 
Sunday, January 14, 2018