Anunturi 10 septembrie 2017

1. Adorația din această seară de la ora 17.00 va fi animată de copiii și tinerii parohiei în vederea începutului de an școlar. Vă invităm să participați în număr cât mai mare și să puneți în mâinile Domnului acest an școlar care începe.

2. Joi, 14 septembrie celebrăm sărbătoarea Înălțării sfintei cruci. Nu este sărbătoare de poruncă. Totuși vă invităm să vă participați la sfânta Liturghie și să fiți aproape de instrumentul prin care Dumnezeu ne-a adus mântuirea.

3. Duminica viitoare, 17 septembrie, se celebrează hramul bisericii „Înălțarea Sfintei Cruci”. Suntem invitați să participăm cu toții la această sărbătoare a parohiei vecine. În acest sens sfânta liturghie a comunității de la ora 10:30 se suspendă. La acea oră se va celebra doar Sfânta Liturghie de hram în biserica „Înălțarea Sfintei Cruci”.

4. Sfântul Anton de Padova este invocat în mod deosebit, atât în cazuri disperate cât şi în situaţii copilăreşti. Este unul dintre sfinţii la care aleargă chiar şi necreştini. Minunile săvârşite pentru cei bolnavi, săraci, umili, devoţiunea pe care o trezeşte în suflete, prezenţa lui caldă şi liniştitoare ne îndeamnă pe toţi la rugăciune. De aceea, marți, 12 septembrie, începem cele 13 marți de rugăciune în cinstea sfântului Anton de Padova.

Intenţiile vor fi notate la biroul parohial. Oferta este de 65 de lei. Să participăm în cele treisprezece zile de marţi la sfânta liturghie de dimineaţă, la ora 7:00 sau seara la ora 19:00, să ne spovedim şi să ne împărtăşim, pentru ca această trezenă în cinstea sfântului Anton de Padova să nu rămână fără rod.

5. Deoarece dorim o apropiere mai mare de sacramentul Euharistiei, de Isus Cristos prezent în sfânta ostie, vă invităm la adorație euharistică perpetuă în fiecare zi de joi, de dimineața de după sfânta Liturghie până seara la sfânta Liturghie. Suntem conștienți că, la cât de mare este acest sat, cu siguranță se va găsi la fiecare oră câte cineva să fie alături de Isus în adorație. Nu vom face listă sau programare. Avem încredere în evlavia dumneavoastră!

6. Pentru cei care doresc să ia legătura cu părintele paroh pentru diferite probleme sau pentru vreun colocviu spiritual îl pot găsi în mod deosebit în fiecare zi de marți la biroul parohial. Cu siguranță, părintele poate fi găsit în fiecare zi, dar în această zi de marți părintele a ținut să fie la dispoziția tuturor.

7. Mâine, la ora 9.00 are loc deschiderea anului școlar la Grădinița „Sfânta Ana”.

Data: 
Sunday, September 10, 2017