Anunturi 1 octombrie 2017

1. În această seară, după sfânta Liturghie, dorim să ne întâlnim cu feciorii de biserică pentru a restructura sectoarele din parohia noastră.

2. De astăzi am început luna Octombrie, luna sfântului Rozariu. Vă invităm să participați în număr cât mai mare la rugăciunea rozariului, copii, tineri și adulți, în fiecare seară de la 17.20. Un preot va conduce Sfântul Rozariu.

3. Începând de miercuri, după sfânta Liturghie, reluăm catehezele cu familiile. Vă așteptăm să participați cât mai mulți la aceste întâlniri care zidesc familia creștină.

4. Joi se reia adorația euharistică personală pe tot parcursul zilei. Se va încheia cu adorația comunitară de la 17.30 și cu binecuvântarea finală.

5. Vineri, 6 octombrie, este vinerea întâi din lună, cu devoţiunea la Preasfânta Inimă a lui Isus. Vom face o jumătate de oră de adoraţie înainte de liturghia de dimineaţă şi jumătate de oră înainte de liturghia de seară. De la ora 9:00 vom îngriji bolnavii la domiciliu.

6. Sâmbătă, 7 octombrie, se va celebra hramul bisericii din Rotunda la ora 11.00.

7. Tot sâmbătă este prima sâmbătă din lună, în cinstea Inimii Neprihănite a Mariei. Seara de la ora 19.00, va avea loc în biserica „Sfânta Fecioară Maria, Regina Sfântului Rozariu” Liturghia de veghe urmată de procesiunea în jurul bisericii cu statuia Maicii Domnului.

8. Duminică se va celabra hramul acestei biserici la ora 11.00. Aici vom suspenda Sfânta Liturghie de la ora 10.30 pentru a putea merge la sărbătoarea hramului. Să nu uităm că cei care participă la orice liturghie de hram pot beneficia de indulgența plenară dacă spovediți fiind, se împărtășesc și recită o rugăciune după intenția sfântului părinte.

Data: 
Sunday, October 1, 2017