Anunturi 1 iulie 2018

1. Au sosit revistele Duminica în familie.

2. Joi, 5 iulie, în biserica „Sf. Fecioară Maria, Regina Rozariului” va avea loc o Liturghie prezidată de excelența sa Aurel Percă, episcop auxiliar de Iași. După Sfânta Litiurghie preasfințitul va binecuvânta piatra de temelie pentru noul centru de îngrijire a celor grav bolnavi.

3. Vineri, 6 iulie, este prima vineri din lună, în cinstea Inimii lui Isus. Dimineaţa și seara de la ora 6:30 este adoraţie. De la ora 9:00 vom îngriji bolnavii la domiciliu. Seara, cu jumătate de oră înainte de liturghie, va fi din nou adoraţie. Joi și vineri vor fi câte patru preoți la spovadă atât dimineața de la 6 și jumătate cât și seara de la ora 18.00.

4. Săptămâna viitoare, începând de mâine, vom programa liturghiile până în luna decembrie. Oferta pentru Liturghia cu prohod este de 30 de lei, iar pentru liturghia pentru cei vii - pentru sănătate, ajutor, după intenţia donatorului - 25 de lei. Sunt aşteptaţi mai întâi cei din Parohia „Sf. Mihail”, şi doar o intenţie cu dată fixă, pentru ca fiecare familie să poată beneficia măcar de o liturghie pe an, iar alte intenţii, cât de multe, fără dată fixă, care se vor celebra aici la Săbăoani, sau în alte parohii (sunt mulţi preoţi care nu au intenţii pentru liturghie!)

Chiar dacă nu ştiu data, eu particip azi la o liturghie şi o ofer după intenţia pentru care am dat oferta. Dumnezeu se uită la inima mea, nu la data din calendar!

5. Luna iulie este dedicată cinstirii Preasfântului Sânge al Domnului nostru Isus Cristos. Invocarea, cât mai des cu putinţă, a  Preţiosului Sânge este necesară pentru protecţia sufletelor şi a trupurilor noastre, cât şi a bunurilor pe care Dumnezeu ni le-a încredinţat spre folosinţă. Vă invităm să intensificați în viața dumneavoastră atât rugăciunea personală cât și participarea la sfânta Liturghie.

6. Luni de la ora 10.00, cei care doresc să facă o consultație oftalmologică gratuită cu posibilitatea de a achiziționa ochelari o pot face la sediul primăriei unde va veni o firmă specializată în acest domeniu.

Data: 
Sunday, July 1, 2018