Anunturi 03 septembrie 2017

1. Vineri, 8 septembrie, este sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului. Nu este sărbătoare de poruncă. Programul sfintelor liturghii este cel obişnuit.

2. Au apărut revistele „Lumina creștinului”, „De la răsărit până la apus” și „Duminica în familie” pe luna septembrie.

3. Duminica viitoare, 10 septembrie, la liturghia de la ora 9:00 vom implora pentru tineri și copii o binecuvântare specială din partea lui Dumnezeu la începutul de an școlar. În acest scop îi invităm pe toți elevii și la spovadă pentru ca să poată începe noul an şcolar cu binecuvântarea lui Dumnezeu şi a Maicii Preacurate.

3. Cu ajutorul bunului Dumnezeu, cu ceva sprijin din partea statului dar și cu contribuția dumneavoastră am reușit să ducem la bun sfârșit această imagine a Sfântului Mihail din mozaic. Vă mulțumim din inimă pentru că împreună am reușit să îi redăm această față frumoasă arhanghelului care ne veghează asupra bisericii noastre și asupra Săbăoaniului. Bunul Dumnezeu să binecuvânteze fiecare sacrificiu pe care îl faceți pentru ca această casă a Domnului și această casă a noastră de rugăciune să fie tot mai frumoasă pe zi ce trece!

Data: 
Sunday, September 3, 2017