Anunțuri 2 septembrie 2018

1.    Vineri, 7 septembrie, este prima vineri din lună, în cinstea Inimii lui Isus. Dimineaţa la ora 6:30 este adoraţie. De la ora 9:00 vom îngriji bolnavii la domiciliu. Seara, cu jumătate de oră înainte de liturghie, va fi din nou adoraţie. Joi și vineri vor fi câte patru preoți la spovadă atât dimineața de la 6 și jumătate cât și seara de la ora 18:30.

Tot vineri seara, la ora 21 tinerii, vor face o oră de adorație pentru a cere ajutorul lui Dumnezeu la începutul anului școlar.

2.    Sâmbătă, este prima sâmbătă din lună, în cinstea Inimii Neprihănite a Mariei și totodată este 8 septembrie, sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului. Nu este sărbătoare de poruncă. Programul sfintelor liturghii este cel obişnuit.

3.    Duminica viitoare, 9 septembrie, la liturghia de la ora 9:00 vom implora pentru tineri și copii o binecuvântare specială din partea lui Dumnezeu la începutul anului școlar. În acest scop îi invităm pe toți elevii și la spovadă pentru ca să poată începe noul an şcolar cu binecuvântarea lui Dumnezeu şi a Maicii Preacurate.

4.    Luni de la ora 10 la 12, cei care doresc să facă o consultație oftalmologică gratuită sunt așteptați la clubul copiilor, lângă primărie

Data: 
Sunday, September 2, 2018