Anunţuri 28 mai 2017

Din partea Centrului Misionar Diecezan ni s-a adus la cunoştinţă că s-au strâns în „Cutia speranţei” 5.800 lei şi 73 euro. Directorul Centrului Misionar, Pr. Florin Sescu, vă mulţumeşte din toată inima pentru aceşti bani care vor fi folosiţi în locurile de misiune unde activează preoţi din dieceza noastră.

 1. A sosit revista „Lumina creştinului” pentru luna iunie.

2. Marţi este cea de a 12-a marţi din cele treisprezece marţi de pregătire pentru sărbătoarea sf. Anton de Padova.

3. Vineri, 2 iunie, este vinerea întâi din lună, cu devoţiunea la Preasfânta Inimă a lui Isus. Vom face o jumătate de oră de adoraţie înainte de liturghia de dimineaţă şi jumătate de oră înainte de liturghia de seară. De la ora 9:00vom îngriji bolnavii la domiciliu.

Sâmbătă este sâmbăta întâi din lună cu devoţiunea la Inima Neprihănită a Mariei.

Tot sâmbătă, 3 iunie, la Barticeşti, va avea loc Sărbătoarea copiilor.

4. Duminica viitoare este sărbătoarea Rusaliilor. Aşa cum celebrăm la Crăciun şi la Paşti sfânta liturghie de Ajun, la fel vom celebra Ajunul Rusaliilor, după intenţia care a fost fixată, la ora 21:00. Aşadar sâmbătaviitoare sfânta liturghie de seară nu va fi la ora 19:00 ci la ora 21:00.

5. Mulţumiri pentru slujire diac. Liviu Focioroş, prezent din Joia sfântă în comunitatea noastră (va fi sfinţit pe 23 iunie; primiţia la Moineşti pe 25 iunie).

Data: 
Sunday, May 28, 2017