Anunţuri 12 august 2018

1. Marţi continuăm cele 13 marți în cinstea Sf. Anton. Marți dimineață la ora 6:30vom pleca în pelerinaj la Cacica. Cei care doriți să mergeți și nu v-ați înscris mai aveți încă posibilitatea, dar locurile sunt limitate.

2. Miercuri, 15 august este solemnitatea Adormirii Maicii Domnului, sărbătoare de poruncă. Sfintele liturghii vor fi la orele 7:00, 10:30 şi seara la 18:00. Așadar se va suspenda liturghia de la ora 9.00.

3. Mulţi săbăoneni s-au întors acasă din diferitele ţări pe unde lucrează. Dacă unii dintre ei ne-au rugat să le binecuvântăm casa, şi mai mulţi doresc să-i amintească pe răposaţii lor. În acest sens sâmbătă 18 august la orele 19:00 vom celebra o sfântă liturghie pentru toţi răposaţii în Cimitir.

Listele cu răposaţii pentru care ne rugăm vor fi aduse de către feciorii de biserică de la porţile cimitirului la altar, iar după sfânta liturghie va urma un prohod solemn, după care fiecare îşi va putea vizita în rugăciune şi reculegere mormintele celor dragi.

4. Duminica viitoare colecta este pentru Seminarul din Iași.

5. Facem un apel către toți tinerii din Săbăoani pentru a participa cât mai mulți la pelerinajul de la Cacica, în perioada 14-15 august, cu ocazia solemnității Adormirii Maicii Domnului. Acest moment este o nouă ocazie în care tinerii se pot întâlni și pot discuta împreună; un moment în care tinerii se adună în jurul păstorului diecezei noastre înainte de Sinodul episcopilor pentru tineri care va începe în luna octombrie, anul acesta.

Data: 
Sunday, August 12, 2018