Profesiunea Solemnă a Surorii Cornelia Vîrgă

Duminică, 25 iunie 2017, în Biserica noastră parohială, în cadrul liturghiei de la ora 9.00, prezidată de Excelența Sa Arhiepiscop Mitropolit de București, Ioan Robu, sora Cornelia Vîrgă a depus profesiunea solemnă în Congregația Surorilor Însoțitoarele Credincioase ale lui Isus.

Cu mare bucurie și încredere în ajutorul lui Dumnezeu, în prezența Înalt Preasfințitului Ioan Robu, a Surorii Superioare Generale Mary Claire Sykes, a familiei, Surorilor, prietenilor și a comunității parohiale sora Cornelia s-a dăruit pentru totdeauna slujirii lui Dumnezeu și a aproapelui ca însoțitoare fidelă a lui Isus.

„Sper ca celebrarea de astăzi să ne amintească tuturor de chemarea și de vocația personală pe care o avem fiecare; aceea de a iubi și de a sluji pe cei din jurul nostru în viața noastră de zi cu zi”, a adăugat Sora Cornelia la sfârșitul Sfintei Liturghii.

Congregația Însoțitoarele Credincioase ale lui Isus este prezentă la București și Galați, din 1994. Carisma însoțirii este darul special pe care Surorile sunt chemate să-l ofere lumii și Bisericii întregi.

Asemenea fondatoarei lor și a femeilor sfinte din Evanghelie, Surorile doresc să stea la picioarele crucii contemporane pentru a fi instrumente de speranță, iubire și milă pentru cei din jurul lor.

Album Foto: https://photos.google.com/share/AF1QipM6PDcA8YGEd62v3Qtn8FyfSJm8dthANQxi...