Jubileul de argint: Pr. dr. Iosif Antoci – 25 de ani de preoție

Joi, 29 iunie 2017, în sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Paul, în cadrul Sfintei Liturghii solemne celebrată la ora 10:30, părintele Iosif Antoci, originar din parohia noastră, a ținută să îi aducă mulțumiri lui Dumnezeu pentru cei 25 de ani de slujire preoțească împreună cu comunitatea natală.

Alături de părintele paroh al acestei comunități, pr. Cristinel Fodor, împreună cu comunitatea din Săbăoani dar și împreună cu oaspeții veniți pentru acest eveniment, părintele Iosif a celebrat sfânta Liturghie aducând mulțumire bunului Dumnezeu pentru marele dar al sfintei preoții dar mulțumind și celor care au contribuit ca acest drum, început acum 25 de ani să fie unul plin de roade.

După sfânta Liturghie părintele, în semn de mulțumire pentru comunitate, a invitat toți credincioșii la un moment de comuniune în fața bisericii, pentru o gustare dar și pentru împărtășirea bucuriei celor 25 ani de preoție.

Îi dorim părintelui Iosif în continuare mulți ani rodnici în via Domnului iar bunul Dumnezeu să îl binecuvânteze în munca de apostolat!

Pr. Raimond-Tiberiu Iancu

 

Album foto: https://goo.gl/photos/5MEodBHCRzkS6MR1A