Căsătorii

Vineri, 1 septembrie 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Cojan Paul-Cătălin din Roman, parohia „Sf. Tereza a pruncului Isus” şi Stoica Laura-Cristina din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” . Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Raimond-Tiberiu Iancu. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Sâmbătă, 26 august 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Sescu Bogdan din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” şi Benchea Ioana-Lucia din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” . Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Irinel-Iosif Iosub. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Vineri, 25 august 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Robu Gabriel din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” şi Mârț Paula din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” . Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Eugen Robu. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Duminică, 20 august 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Gal Liviu din Săbăoani, parohia „Sf. Cruce” şi Nica Roxana-Iuliana din București, parohia „Sf. Tereza”. Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Marius Ilieș. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Duminică, 20 august 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Mărtișcă Filip-Ovidiu din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” şi Farcaș Gabriela din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul”. Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Marius Ilieș. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Sâmbătă, 19 august 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Susanu Carol-Sergiu din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” şi Farcaș Andreea-Ioana din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul”. Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Marius Ilieș. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Sâmbătă, 19 august 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Bartic Anton din Săbăoani, parohia „Sf. Cruce” şi Cocuț Maria din Gherăești. Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Marius Ilieș. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Vineri, 18 august 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Robu Iosif din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” şi Gherghelaș Romina din Săbăoani, parohia „Sf. Fecioară Maria Regina Rozariului”. Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Eugen Robu. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Joi, 17 august 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Percă Ciprian din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” şi Horopciuc Sanda din Botoșani. Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Eugen Robu. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Marți, 15 august 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Țurcanu Emilian din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” şi Anghel Larisa din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul”. Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Iulian Robu. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!

Pages