Căsătorii

Sâmbătă, 19 mai 2018, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Ciprian-Ionuț Sescu din Săbăoani şi Carmen Trifaș din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” . Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Raimond-Tiberiu Iancu. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Duminică, 15 aprilie 2018, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Paul Sescu din Săbăoani şi Ramona Robu din Săbăoani . Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Cristian Ciobancă. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Sâmbătă, 7 aprilie 2018, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Iulian Gal din Săbăoani şi Oana-Alina Imbea din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” . Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Marius Ilieș. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Sâmbătă, 16 decembrie 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Severin Remus din Vaslui şi Iacob Mihaela din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” . Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Irinel-Iosif Iosub. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Pal Cristian Ștefan din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” şi Butnaru Veridiana din Ploscuțeni . Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Marius Ilieș. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Vineri, 6 octombrie 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Ciobanu Adrian din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” şi Ciobanu Irina din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” . Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Marius Ilieș. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Vineri, 1 septembrie 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Cojan Paul-Cătălin din Roman, parohia „Sf. Tereza a pruncului Isus” şi Stoica Laura-Cristina din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” . Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Raimond-Tiberiu Iancu. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Sâmbătă, 26 august 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Sescu Bogdan din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” şi Benchea Ioana-Lucia din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” . Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Irinel-Iosif Iosub. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Vineri, 25 august 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Robu Gabriel din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” şi Mârț Paula din Săbăoani, parohia „Sf. Mihail Arhanghelul” . Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Eugen Robu. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!
Duminică, 20 august 2017, a avut loc celebrarea căsătoriei dintre Gal Liviu din Săbăoani, parohia „Sf. Cruce” şi Nica Roxana-Iuliana din București, parohia „Sf. Tereza”. Legământul matrimonial a fost asistat de pr. Marius Ilieș. Le dorim din inimă casă de piatră, multă fericire și binecuvântare de la Dumnezeu!

Pages