Pelerinajul de multumire al tinerilor

Miercuri, 9 mai 2018, tinerii care au înfrumuseţat cântarea la sfânta Liturghie a Zilei Tineretului au efectuat un pelerinaj de mulţumire adus lui Dumnezeu, prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, pentru ziua frumoasă care a avut loc sâmbătă, 5 mai 2018, când peste 3000 de tineri din peste 100 de parohii ale Diecezei de Iaşi s-au adunat atunci pentru a sărbători împreună Ziua Tineretului.

Cu ajutorul părintelui paroh Irinel-Iosif Iosub, tinerii din toate parohiile Săbăoaniului, însoţiţi de părinţii vicari, s-au adunat în număr mare pentru ca această zi să fie una memorabilă. Dorinţa noastră a fost aceea de a aduce mulţumire bunului Dumnezeu pentru toate harurile revărsate asupra noastră de Ziua Tineretului dar şi de a aduce mulţumire pentru toţi binefăcătorii care au făcut ca această zi să fie una frumoasă.

După toată implicarea şi timpul oferit de tineri, părintele paroh Irinel însoţit de părinţii vicari ai comunei au plecat într-o scurtă plimbare spirituală prin Bucovina. Cu această ocazie am mers în Salina Cacica după care a urmat sfânta Liturghie la sanctuarul marian din localitate, animată de tinerii noştri. Prânzul ne-a fost oferit ca la carte de către familia Zaremba, la Pensiunea Voievod. După amiază am avut ocazia de a vizita mânăstirile Suceviţa şi Putna, două dintre cele mai vizitate mănăstiri din Bucovina.

Îi mulţumim bunului Dumnezeu pentru că ne-a oferit ne-a oferit această zi şi aceşti preoţi deosebiţi cărora le mulţumim pentru că ne îndrumă mereu spre bine şi încearcă să facă un grup cât mai unit, format din toţi tinerii din sat.

Câteva fotografii puteți urmări aici.

Benedicta Cobzaru 
şi tinerii din Săbăoani