Campusul copiilor: Slănic Moldova - 10-13 iulie 2017

În perioada 10-13 iulie 2017 a avut loc campusul de vară pentru copiii din parohia noastră, organizat anul acesta la Slănic Moldova. Un număr de 60 de copii am petrecut timp de patru zile momente unice de voie bună, recreere dar și rugăciune.

Luând cu noi energia, bucuria și dorința de cunoaștere am pornit la drum împreună cu Îngerul Păzitor și cu dorința de a ne întări prietenia cu Isus.

Cu entuziasm am întâmpinat fiecare zi, profitând și bucurându-ne din plin de peisajele superbe și aerul curat al zonei de munte.

Având un program bine stabilit, începând și terminând ziua împreună cu Isus, tot ce făceam era mai distractiv iar energia părea infinită.

Zilele au fost pline de jocuri, bansuri, cântece și momente de rugăciune, fiecare având câte o activitate specială ca plimbarea în natură, urcatul în vârful muntelui sau ascultarea izvoarelor care curgând parcă doreau să ne transmită din energia lor. Partea cea mai distractivă a campusului a fost ultima seară, campusul încheindu-se cu o serata care a inclus momente artistice, dansuri, presărate cu multe, multe zâmbete.

La sfârșit părintele Marius a ținut să ne transmită câteva cuvinte, oferindu-ne câte o diplomă ca semn al implicării active a ficăruia în activitățile acestui campus.

Atât momentele de rugăciune cât și momentele de distracție ne-au adus împreună făcându-ne să ne cunoaștem mai bine și învățându-ne să comunicăm și să iubim fiecare zi.

Îndemnați fiind de cuvintele ,,Lăsați pe copii să vină la Mine!” i-am mulțumit lui Dumnezeu în fiecare zi prin sfânta Liturghie pentru această perioadă și pentru fiecare zi în care am adunat zâmbete, bucurie și amintiri care vor rămâne mult timp în inimile noastre.

Mulțumim tuturor binefăcătorilor, preoților, animatorilor și tuturor celor care au făcut posibil acest campus!

Album foto: https://photos.app.goo.gl/zsgtsmnvo8Qw7lA12

Ciobanu Alma